27.10.2018 Mooie start voor A.W.1 in superleague

We hebben onze start niet gemist. Dat is het minste dat je kan zeggen van A.W.1 tijdens de eerste competitiedag superleague e-hockey, traditioneel in Gits.

Drie wedstrijden kreeg het team bestaande uit Glenn, Sven, Jerryt, Arno, Dijana, Drago, Louis en Senne voor de spreekwoordelijke wielen geschoven, waarvan één zeer belangrijke.

Tegen het lokale topteam van Gidos Screamers kon niet gewonnen worden. Zij die al 10 seizoenen op rij met sprekend gemak kampioen zijn geworden waren ook nu weer het sterkere team en wonnen met 11-1. Opsteker is het doelpunt dat we maakten én het feit dat zij maar 11 doelpunten konden scoren. Het is ooit erger geweest.

Tegen Gidos Dragons konden we verder roteren (alle spelers kwamer ruimschoots aan bod, ondanks wat rolstoelpech) en deze wedstrijd tegen de nummer 5 van vorig jaar werd met 13-3 cijfers gewonnen. De eerste zege was binnen, het vertrouwen getankt. Want dat was nodig tegen Somival 1, de nummer drie uit de competitie van vorig jaar (wij werden toen weeral vierde). In de Nederlandse competitie konden we een maand geleden van hen winnen. En ook nu deden we dit huzarenstukje over. Tegen de rust stonden we met 4-1 voor en deze stand zou onveranderd zo op het scorebord blijven.

Met twee mooie overwinningen hebben we ons na Gidos Screamers en Rhodie 1 op de derde plaats in de competitie genetseld. Een zeer mooi begin en hopelijk kunnen we dit seizoen op dat stekje geparkeerd blijven staan en die allereerste superleaguemedaille ooit winnen.

Nog veel succes jongens en meisje!