28.11.2018 Tweede tornooi woensdagnamiddagcompetitie

Tweede tornooi van de woensdagnamiddagcompetitie boccia. Tweede keer met de bus naar Wetteren met ons pair en ons team.

Voor dit tweede tornooi speelden het Spinnakerteam (weer bestaande uit Lente, Fien en Jarno) tegen het team uit Ten Dries en tegen het team uit Dominiek Savio (Gidos). Ze konden hun eerste wedstrijd vlot en met goed tactisch spel winnen met 5-1. Tegen Gidos moesten ze de duimen leggen met 7-2. Een zilveren medaille (voor de eerste keer voor hen) was hun deel.

Het pair bestond deze keer uit Clara en Diego (als vervanger van de zieke Enhar). Hij was onder de indruk, zenuwachtig,... maar heeft het zeer goed gedaan. Tegen het pair uit Ten Dries lieten ze niet veel kansen onbenut en wonnen ze met 4-0. Tegen de Silos Panters (uit Sint-Lodewijk) was het moeilijker. Een goede uitgangspositie speelden ze kwijt en in het tweede end wisten ze onvoldoende raad met een prima verre witte bal van de Panters. Die wedstrijd verloren ze met 4-0. Ook voor hen een tweede plaats en zilveren medaille.

De zilveren bus rijdt rustig, maar gestaag (files) terug richting Antwerpen. Er staan nog 2 tornooien op het programma en in de tussenstand staat het team 3e en het pair zelfs 2e. We blijven doorgaan!